Persikkachutney
Ainekset
Valmistus
Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipuli hyvin hienoksi. Halkaise kanelitangot pituussuunnassa kahtia. Sekoita sipulit, kaneli, öljy ja suola suuressa mikronkestävässä kulhossa keskenään. Kuumenna täydellä teholla 2 minuuttia, kunnes sipulit pehmenevät. Kuori ja paloittele persikat pieniksi. Lisää sipuliseokseen persikan palat, viinietikka, limetin mehu ja sokerit. Kuumenna täydellä teholla 4 minuuttia, sekoittaen 1 minuutin välein, kunnes sokerit liukenevat. Jatka kuumentamista 20-25 minuuttia, kunnes seos kiehuu ja sakeutuu. Sekoita joukkoon makea chilikastike. Täytä pesty ja kuumennettu tölkki täyteen ja sulje ilmatiiviisti. Säilytä chutney viileässä. Tarjoa esimerkiksi lihan kanssa tai käytä aasialaisten ruokien pohjana.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.