Persikkapilvi | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Persikkapilvi

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Persikkaa tai nektariinia
2 rkl
Sokeria
250 g
Vadelmia
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
3 dl
Vispikermaa
2 rkl
Sokeria
120 g
Marenkeja
1/4 dl
Kookoshiutaleita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna grilli. Kuori ja viipaloi persikat lohkoiksi. Ripottele päälle 1 rkl sokeria. Grillaa 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Siirrä lautaselle. Sekoita vadelmat, 1 rkl sokeria ja balsamiviinietikka kulhossa. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon sokeri. Asettele marengit tasaisesti tarjoilulautaselle. Voit murskata keskelle tulevat marengit. Aseta päälle kermavaahtoa, persikoita, vadelmia ja vadelmalientä, mikäli jäljellä. Ripottele pinnalle kookoshiutaleita.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.6.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.