Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Persiljaperunat

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kg
Uusia perunoita
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 kpl
Sitruunan mehu
2 dl
Hienonnettua persiljaa
2 - 3 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja keitä perunat suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja höyrytä perunat kuiviksi. Leikkaa perunat lohkoiksi ja nosta ne kulhoon. Lisää sekaan puristettu valkosipulinkynsi, sitruunamehu, hienonnettu persilja sekä mausteet. Nostele ainekset sekaisin ja tarjoile perunat lämpiminä tai jäähdytettyinä.06.05

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Marjareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.