Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Peruna-hernesosekeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

7 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
500 g
Pakasteperuna-sipulisekoitusta
200 g
Pakasteherneitä
1/2 kpl
Limetin mehu

Limettisilmä:

100 g
Maustamatonta kevyttuorejuustoa
1/2 kpl
Limetin mehu

Pinnalle:

Auringonkukansiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot ja peruna-sipulisekoitus. Keitä 10 minuuttia. Lisää herneet ja keitä 5 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Purista limetin mehu keittoon. Sekoita tuorejuustoon limetin mehu, tarjoa keiton kera. Ripottele keiton pinnalle siemeniä.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.