Peruna-hernesosekeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Peruna-hernesosekeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

7 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
500 g
Pakasteperuna-sipulisekoitusta
200 g
Pakasteherneitä
1/2 kpl
Limetin mehu

limettisilmä:

100 g
Maustamatonta kevyttuorejuustoa
1/2 kpl
Limetin mehu

pinnalle:

Auringonkukansiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot ja peruna-sipulisekoitus. Keitä 10 minuuttia. Lisää herneet ja keitä 5 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Purista limetin mehu keittoon. Sekoita tuorejuustoon limetin mehu, tarjoa keiton kera. Ripottele keiton pinnalle siemeniä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.