Peruna-kaalisalaatti ja piimäkastike
4 Annosta
Kaali antaa rapsakkuutta ja piimäkastike raikkautta uusille perunoille.
Ainekset
Valmistus
1
Pese ja keitä perunat, anna jäähtyä. Suikaloi kaali, viipaloi retiisit ja silppua sipulit. Yhdistä ainekset. Sekoita majoneesi piimään. Lisää muut kastikeainekset. Anna maustua hetki. Sekoita kastike salaattiin.
Lisää aiheesta
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2016
|Muokattu: 31.8.2020
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
161
673
5,5 g
1,0 g
20,8 g
8,0 g
3,0 g
4,8 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Retiisiä,
Valkosipulinkynsi,
1 tl Suolaa,
0,2 tl Mustapippuria,
0,5 dl Tillisilppua,
Tilkka sitruunamehua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli