Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Peruna-kaalisalaatti ja piimäkastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kaali antaa rapsakkuutta ja piimäkastike raikkautta uusille perunoille.

Ainekset

400 g
Varhaisperunoita
1/2 kpl
Varhaiskaalia
2 kpl
Nippusipulia varsineen
8 kpl
Retiisiä

Kastike

2 dl
Piimää
1/2 dl
Majoneesia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 tl
Makeaa sinappia
1 tl
Suolaa
1/5 tl
Mustapippuria
1/2 dl
Tillisilppua
Tilkka sitruunamehua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja keitä perunat, anna jäähtyä. Suikaloi kaali, viipaloi retiisit ja silppua sipulit. Yhdistä ainekset. Sekoita majoneesi piimään. Lisää muut kastikeainekset. Anna maustua hetki. Sekoita kastike salaattiin.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2016
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

161

673

5,5 g

1,0 g

20,8 g

8,0 g

3,0 g

4,8 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Retiisiä,

Valkosipulinkynsi,

1 tl Suolaa,

0,2 tl Mustapippuria,

0,5 dl Tillisilppua,

Tilkka sitruunamehua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli