Peruna-kukkakaalikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Peruna-kukkakaalikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Jauhoisia perunoita
2 kpl
Sipulia
500 g
Kukkakaalia
2 rkl
Öljyä
1 1/2 l
Vettä
3 kpl
Kasvisliemikuutiota
200 g
Paprikasulatejuustoa
Chilijauhetta tai -rouhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele perunat. Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi. Kuullota kasviksia isossa kattilassa öljyssä noin 7 minuuttia koko ajan sekoitellen. Varo, etteivät kasvikset pala. Lisää vesi ja liemikuutiot ja keitä kasviksia 10 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja jatka keittämistä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja mausta chilillä makusi mukaan.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.