Peruna-kukkakaalikeitto

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
700 gjauhoisia perunoita
2 kplsipulia
500 gkukkakaalia
2 rklöljyä
1 1/2 lvettä
3 kplkasvisliemikuutiota
200 gpaprikasulatejuustoa
chilijauhetta tai -rouhetta

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele perunat. Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi. Kuullota kasviksia isossa kattilassa öljyssä noin 7 minuuttia koko ajan sekoitellen. Varo, etteivät kasvikset pala. Lisää vesi ja liemikuutiot ja keitä kasviksia 10 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja jatka keittämistä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja mausta chilillä makusi mukaan.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025