Perunagratiini | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Perunagratiini

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

750 g
Pakastevalkosipuliperunoita (1 pussi)
2 kpl
Punasipulia
300 g
Fetajuustoa
150 g
Pakastepinaattia
50 g
Pinjansiemeniä
1 1/2 dl
Rasvatonta maitoa
2 1/2 dl
Kolme juustoa- ruokakermaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Lado valkosipuliperunat uunivuokaan. Kuori ja hienonna punasipuli, murustele fetajuusto. Sulata ja valuta pakastepinaatti. Sekoita hienonnettu punasipuli, fetamurut, pinaatti ja pinajasiemenet perunoiden joukkoon. Sekoita ruokakerma ja maito, mausta suolalla ja pippurilla. Kaada päällimmäiseksi vuokaan. Paista alatasolla noin 45 minuuttia.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.1.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.