Perunajauhelihakierteet

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
500 gjauhoista perunaa kypsennettynä
250 gmargariinia
8 dlvehnäjauhoja
2 tlsuolaa

Täyte:

250 gjauhelihaa
1/2 kplpurjoa
1 kplvalkosipulin kynsi
1 dlruoanvalmistusjogurttia tai turkkilaista jogurttia
2 rkltomaattisosetta
ripaus cayennenpippuria
suolaa
kananmuna voiteluun

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja soseuta perunat. Nypi rasva vehnäjauhojen sekaan ja lisää soseutettu peruna. Pane taikina jääkaappiin tunniksi. Valmista jauhelihaseos. Kuori ja pilko purjo ja valkosipuli ja kuullota silppu pannulla öljyssä pehmeäksi. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi. Lisää jogurtti ja tomaattipyree.Kauli taikina ohueksi levyksi ja levitä täyte sille tasaisesti. Kierrä taikina rullalle ja leikkaa rullasta leveyssuunnassa noin 2 sentin viipaleita. Pane viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle ja ne voitele munalla. Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä