Perunajauhelihakierteet

Nappaa talteen!
| 500 g | jauhoista perunaa kypsennettynä |
| 250 g | margariinia |
| 8 dl | vehnäjauhoja |
| 2 tl | suolaa |
| Täyte: | |
|---|---|
| 250 g | jauhelihaa |
| 1/2 kpl | purjoa |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1 dl | ruoanvalmistusjogurttia tai turkkilaista jogurttia |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| ripaus cayennenpippuria | |
| suolaa | |
| kananmuna voiteluun | |
- 1.
Kuori ja soseuta perunat. Nypi rasva vehnäjauhojen sekaan ja lisää soseutettu peruna. Pane taikina jääkaappiin tunniksi. Valmista jauhelihaseos. Kuori ja pilko purjo ja valkosipuli ja kuullota silppu pannulla öljyssä pehmeäksi. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi. Lisää jogurtti ja tomaattipyree.Kauli taikina ohueksi levyksi ja levitä täyte sille tasaisesti. Kierrä taikina rullalle ja leikkaa rullasta leveyssuunnassa noin 2 sentin viipaleita. Pane viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle ja ne voitele munalla. Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia.
Perunajauhelihakierteet
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | jauhoista perunaa kypsennettynä |
| 250 g | margariinia |
| 8 dl | vehnäjauhoja |
| 2 tl | suolaa |
Täyte: | |
| 250 g | jauhelihaa |
| 1/2 kpl | purjoa |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1 dl | ruoanvalmistusjogurttia tai turkkilaista jogurttia |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| ripaus cayennenpippuria | |
| suolaa | |
| kananmuna voiteluun | |
Valmistus
- 1
Kuori ja soseuta perunat. Nypi rasva vehnäjauhojen sekaan ja lisää soseutettu peruna. Pane taikina jääkaappiin tunniksi. Valmista jauhelihaseos. Kuori ja pilko purjo ja valkosipuli ja kuullota silppu pannulla öljyssä pehmeäksi. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi. Lisää jogurtti ja tomaattipyree.Kauli taikina ohueksi levyksi ja levitä täyte sille tasaisesti. Kierrä taikina rullalle ja leikkaa rullasta leveyssuunnassa noin 2 sentin viipaleita. Pane viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle ja ne voitele munalla. Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























