Perunaletut ja naudanfilee

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Jos perunalettuja on vaikea kääntää pannulla, lisää vielä hiukan vehnäjauhoja.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gpakasteperuna-sipulisekoitusta
1 dlsipulia silputtuna
2 dlmaustettua ruoanlaittofraichea
2 rklvehnäjauhoa
4 kplkananmunaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Paistamiseen

öljyä tai margariinia

Lisäksi

600 gnaudan ulko- tai sisäfilettä (tai jotain muuta pihvilihaa)
öljyä paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Sekoita jäisten perunoiden ja sipulin joukkoon fraiche, vehnäjauhot, munat ja mausteet. Paista seoksesta ohukaispannussa ohukaisia keskinkertaisella lämmöllä niin, että seos hyytyy samalla, kun se saa väriä pintaan. Pane letut 175-asteiseen uuniin pihvin paiston ajaksi. Paista pihvit öljyssä haluamaasi kypsyysasteeseen ja tarjoa perunalettujen kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä