Perunaletut ja naudanfilee - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perunaletut ja naudanfilee

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jos perunalettuja on vaikea kääntää pannulla, lisää vielä hiukan vehnäjauhoja.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Pakasteperuna-sipulisekoitusta
1 dl
Sipulia silputtuna
2 dl
Maustettua ruoanlaittofraichea
2 rkl
Vehnäjauhoa
4 kpl
Kananmunaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

PAISTAMISEEN

Öljyä tai margariinia

LISÄKSI

600 g
Naudan ulko- tai sisäfilettä (tai jotain muuta pihvilihaa)
Öljyä paistamiseen

Näin teet

1

Sekoita jäisten perunoiden ja sipulin joukkoon fraiche, vehnäjauhot, munat ja mausteet. Paista seoksesta ohukaispannussa ohukaisia keskinkertaisella lämmöllä niin, että seos hyytyy samalla, kun se saa väriä pintaan. Pane letut 175-asteiseen uuniin pihvin paiston ajaksi. Paista pihvit öljyssä haluamaasi kypsyysasteeseen ja tarjoa perunalettujen kera.

Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 24.10.2011
Muokattu: 17.5.2019