Perunaletut ja naudanfilee | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Perunaletut ja naudanfilee

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jos perunalettuja on vaikea kääntää pannulla, lisää vielä hiukan vehnäjauhoja.

Ainekset

500 g
Pakasteperuna-sipulisekoitusta
1 dl
Sipulia silputtuna
2 dl
Maustettua ruoanlaittofraichea
2 rkl
Vehnäjauhoa
4 kpl
Kananmunaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

paistamiseen

Öljyä tai margariinia

lisäksi

600 g
Naudan ulko- tai sisäfilettä (tai jotain muuta pihvilihaa)
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita jäisten perunoiden ja sipulin joukkoon fraiche, vehnäjauhot, munat ja mausteet. Paista seoksesta ohukaispannussa ohukaisia keskinkertaisella lämmöllä niin, että seos hyytyy samalla, kun se saa väriä pintaan. Pane letut 175-asteiseen uuniin pihvin paiston ajaksi. Paista pihvit öljyssä haluamaasi kypsyysasteeseen ja tarjoa perunalettujen kera.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 24.10.2011
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.