Kuori, keitä ja soseuta perunat. Mausta sose suolalla ja anna jäähtyä. Lisää munat, vehnäjauho-leivinjauheseos ja kermaviili.
Paista taikinasta lettupannulla voi-öljyseoksessa paksuhkoja lettuja.
Hienonna tonnikala haarukalla. Lisää hienonnettu sipuli ja suolakurkku sekä kermaviili. Mausta mustapippurilla. Tarjoa tahna kuumien lettujen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
300
1258
12,5 g
5,5 g
25,3 g
3,0 g
1,5 g
20,0 g
2,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
voita ja öljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli