Perunaletut ja tonnikalatahna - Yhteishyvä

Perunaletut ja tonnikalatahna

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Rosamunda-perunoita
3 kpl
Kananmunaa
1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 1/2 dl
Kermaviiliä
1 tl
Suolaa
1 kpl
Tonnikalaa (185 g)
1 kpl
Suolakurkku
1/2 dl
Kermaviiliä
1/2 kpl
Sipulia

Näin teet

1

Kuori, keitä ja soseuta perunat. Mausta sose suolalla ja anna jäähtyä. Lisää munat, vehnäjauho-leivinjauheseos ja kermaviili. Paista taikinasta lettupannulla voi-öljyseoksessa paksuhkoja lettuja. Hienonna tonnikala haarukalla. Lisää hienonnettu sipuli ja suolakurkku sekä kermaviili. Mausta mustapippurilla. Tarjoa tahna kuumien lettujen kanssa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja25 g99 g
Proteiinia16 g64 g
Rasvaa12 g47 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj1148 4590
Energiaa kcal274 1096

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Leivinjauhetta

  • 1 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja25 g99 g
Proteiinia16 g64 g
Rasvaa12 g47 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj1148 4590
Energiaa kcal274 1096

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Leivinjauhetta

  • 1 tl Suolaa

Resepti
Taina Salovaara

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.