Perunaletut

Arvostele resepti
7 Kappaletta

Tarjoa perunalettuja smetanan ja suolakurkkujen kanssa tai lihan lisäkkeenä.

Ainekset

MääräAinesosa
300 gjauhoisia perunoita
1 kplpieni sipuli
1 rklvehnäjauhoja
1/2 tlleivinjauhetta
1 kplkananmuna
1/2 tlsuolaa
1/2 tlraastettua sitruunankuorta (halutessasi)
öljyä paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Kuori perunat ja raasta karkeaksi. Painele siivilän läpi raasteesta irtoava neste. Kuori ja hienonna sipuli. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita. Kuumenna öljy pannulla ja nosta seosta siihen ruokalusikallinen kerrallaan ja levitä hiukan. Kypsennä kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta. Valuta letut talouspaperilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä