Perunaletut | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Perunaletut

Fork and knife
7 Kappaletta
Fork and knife
7 Kappaletta
Tarjoa perunalettuja smetanan ja suolakurkkujen kanssa tai lihan lisäkkeenä.

Ainekset

300 g
Jauhoisia perunoita
1 kpl
Pieni sipuli
1 rkl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Leivinjauhetta
1 kpl
Kananmuna
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Raastettua sitruunankuorta (halutessasi)
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori perunat ja raasta karkeaksi. Painele siivilän läpi raasteesta irtoava neste. Kuori ja hienonna sipuli. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita. Kuumenna öljy pannulla ja nosta seosta siihen ruokalusikallinen kerrallaan ja levitä hiukan. Kypsennä kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta. Valuta letut talouspaperilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 29.9.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.