Perusjauhelihakastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Perusjauhelihakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

400 g
Naudan jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Rypsiöljyä
50 g
Juuriselleriä
1 kpl
Pieni porkkana
1 kpl
Tomaattimurskaa (400 g)
2 rkl
Tomaattisosetta
1 dl
Vettä
1 rkl
Fariinisokeria
2 tl
Oreganoa
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Ruskista jauheliha isossa kasarissa, lisää pilkotut sipulit ja öljy ja kääntele hetken aikaa. Kuori ja kuutioi juuriselleri ja porkkana pieniksi ja lisää joukkoon. Lisää tomaattimurska ja -sose, vesi ja mausteet. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.