Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla. Anna jäähtyä.
Raasta juusto. Kuori valkosipulit.
Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja anna käydä, kunnes rakenne on sopiva. Voit jättää pestoon rakeisuutta tai jauhaa sileäksi.
Purkita ja säilytä jääkaapissa.
Vinkki: Voit käyttää parmesaanin tilalla myös pecorinojuustoa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2012
481
52,0 g
4,0 g
2,0 g
2,0 g
2,0 g
3,0 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Parmesaanijuustoraastetta,
Valkosipulinkynttä,
0,5 tl Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli