Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla. Anna jäähtyä.
Raasta juusto. Kuori valkosipulit.
Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja anna käydä, kunnes rakenne on sopiva. Voit jättää pestoon rakeisuutta tai jauhaa sileäksi.
Purkita ja säilytä jääkaapissa.
Vinkki: Voit käyttää parmesaanin tilalla myös pecorinojuustoa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
481
2012
52,0 g
4,0 g
2,0 g
2,0 g
2,0 g
3,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Parmesaanijuustoraastetta,
Valkosipulinkynttä,
0,5 tl Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli