Pesto aurinkokuivatuista tomaateista - Yhteishyvä

Pesto aurinkokuivatuista tomaateista

???
Kappaleita
1
Ruokavalio
Aurinkokuivatuista tomaateista tehty pesto sopii leivän päälle, voileipäkakkuihin, pastaan ja öljyllä ohennettuna salaatinkastikkeisiin.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(285/145 g) aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
2 kpl
(à 50 g) pinjansiemeniä
1 dl
Parmesaanijuustoraastetta
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 dl
Öljyä
1/2 tl
Mustapippuria

Näin teet

1

Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla. Anna jäähtyä.

2 kpl
(à 50 g) pinjansiemeniä
2

Raasta juusto. Kuori valkosipulit.

1 dl
Parmesaanijuustoraastetta
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
3

Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja anna käydä, kunnes rakenne on sopiva. Voit jättää pestoon rakeisuutta tai jauhaa sileäksi.

1 kpl
(285/145 g) aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
2 kpl
(à 50 g) pinjansiemeniä
1/2 tl
Mustapippuria
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 dl
Öljyä
1 dl
Parmesaanijuustoraastetta
4

Purkita ja säilytä jääkaapissa.

5

Vinkki: Voit käyttää parmesaanin tilalla myös pecorinojuustoa.

Resepti
Kati Pohja
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 22.3.2018
Muokattu: 28.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g2 g
Proteiinia3 g3 g
Rasvaa52 g52 g
Kuituja2 g2 g
Energiaa kj2012 2012
Energiaa kcal481 481

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Parmesaanijuustoraastetta

  • Valkosipulinkynttä

  • 0,5 tl Mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g2 g
Proteiinia3 g3 g
Rasvaa52 g52 g
Kuituja2 g2 g
Energiaa kj2012 2012
Energiaa kcal481 481

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Parmesaanijuustoraastetta

  • Valkosipulinkynttä

  • 0,5 tl Mustapippuria

Resepti
Kati Pohja

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.