Pesto-jauhelihakeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gjauhelihaa
3 rklpunaista pestokastiketta
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 lvettä
2 kpllihaliemikuutiota
1 kplperuna ja keittojuureksia (750 g)
1 kplvihreitä pakastepapuja (200 g)

Lisäksi

persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Paahda jauheliha teflonpannulla ja sekoita joukkoon pestokastike ja mausteet. Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa. Lisää jäinen peruna-juuresseos. Keitä noin 7 minuuttia. Lisää joukkoon jauhelihat ja pavut ja jatka keittämistä vielä muutama minuutti. Hienonna keiton pinnalle persiljaa.

    MääräAinesosa
    400 gjauhelihaa
    3 rklpunaista pestokastiketta
    suolaa
    rouhittua mustapippuria
    1 lvettä
    2 kpllihaliemikuutiota
    1 kplperuna ja keittojuureksia (750 g)
    1 kplvihreitä pakastepapuja (200 g)
    persiljaa

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Suolaa, Rouhittua mustapippuria, 1 l Vettä, Persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
6.9.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä