Pesto-jauhelihakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pesto-jauhelihakeitto

Pesto-jauhelihakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
3 rkl
Punaista pestokastiketta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 l
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
1 kpl
Peruna ja keittojuureksia (750 g)
1 kpl
Vihreitä pakastepapuja (200 g)

lisäksi

Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda jauheliha teflonpannulla ja sekoita joukkoon pestokastike ja mausteet. Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa. Lisää jäinen peruna-juuresseos. Keitä noin 7 minuuttia. Lisää joukkoon jauhelihat ja pavut ja jatka keittämistä vielä muutama minuutti. Hienonna keiton pinnalle persiljaa.

400 g
Jauhelihaa
3 rkl
Punaista pestokastiketta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 l
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
1 kpl
Peruna ja keittojuureksia (750 g)
1 kpl
Vihreitä pakastepapuja (200 g)
Persiljaa
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
Muokattu: 20.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1407

336

28,0 g

10,0 g

3,3 g

2,3 g

0,5 g

18,5 g

2,9 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

1 l Vettä,

Persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli