Paahda jauheliha teflonpannulla ja sekoita joukkoon pestokastike ja mausteet. Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa. Lisää jäinen peruna-juuresseos. Keitä noin 7 minuuttia. Lisää joukkoon jauhelihat ja pavut ja jatka keittämistä vielä muutama minuutti. Hienonna keiton pinnalle persiljaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1407
336
28,0 g
10,0 g
3,3 g
2,3 g
0,5 g
18,5 g
2,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
1 l Vettä,
Persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli