Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pesto-jauhelihakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
3 rkl
Punaista pestokastiketta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 l
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
1 kpl
Peruna ja keittojuureksia (750 g)
1 kpl
Vihreitä pakastepapuja (200 g)

Lisäksi

Persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paahda jauheliha teflonpannulla ja sekoita joukkoon pestokastike ja mausteet. Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa. Lisää jäinen peruna-juuresseos. Keitä noin 7 minuuttia. Lisää joukkoon jauhelihat ja pavut ja jatka keittämistä vielä muutama minuutti. Hienonna keiton pinnalle persiljaa.

400 g
Jauhelihaa
3 rkl
Punaista pestokastiketta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 l
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
1 kpl
Peruna ja keittojuureksia (750 g)
1 kpl
Vihreitä pakastepapuja (200 g)
Persiljaa
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

336

1407

28,0 g

10,0 g

3,3 g

2,3 g

0,5 g

18,5 g

2,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

1 l Vettä,

Persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli