Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä pannulla.
Sekoita vesi ja korppujauhot. Sekoita korppujauhoseokseen sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.
Mittaa pestokastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja surauta karkeaksi soseeksi. Sekoita seos lihapullataikinaan.
Pyörittele massasta kostutetuilla käsillä pieniä pyöryköitä. Kypsennä 225-asteisessa uunissa leivinpaperoidulla pellillä noin 15 minuuttia tai paista rasvassa pannulla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
470
1968
39,0 g
13,3 g
5,3 g
0,5 g
2,0 g
24,0 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli