Sekoita vesi ja korppujauhot. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Sekoita korppujauhoseokseen sipuli, jauheliha, muna ja mausteet. Mittaa pestokastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja surauta karkeaksi soseeksi. Sekoita seos lihapullataikinaan.
Pyörittele massasta kostutetuilla käsillä pieniä pyöryköitä. Kypsennä 225-asteisessa uunissa leivinpaperoidulla pellillä noin 15 minuuttia tai paista rasvassa pannulla.
Lue lisää
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1763
421
35,0 g
10,5 g
5,0 g
0,5 g
2,0 g
21,3 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Vettä,
1 tl Suolaa,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria,
0,5 dl Parmesaaniraastetta,
1 kpl Pieni valkosipulinkynsi.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli