Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pestolohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Lohi- tai kirjolohifileetä
1 kpl
Anjovista
1/2 kpl
(80 g) punaista pestoa

Päälle:

Parmesaanilastuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa lohen pintaan viiltoja noin 1 cm:n välein. Valuta ja puolita anjovikset pituussuunnassa. Työnnä anjovisviipaleet viiltoihin. Nosta kala leivinpaperin päälle uunipellille ja valele se punaisella pestolla. Ripottele pinnalle parmesaanilastuja. Kypsennä uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.11.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.