Pestolohi
4 Annosta
|| MaidotonLaktoositonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 700 g | lohi- tai kirjolohifileetä |
| 1 kpl | anjovista |
| 1/2 kpl | (80 g) punaista pestoa |
| Päälle: | |
|---|---|
| parmesaanilastuja | |
- 1.
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa lohen pintaan viiltoja noin 1 cm:n välein. Valuta ja puolita anjovikset pituussuunnassa. Työnnä anjovisviipaleet viiltoihin. Nosta kala leivinpaperin päälle uunipellille ja valele se punaisella pestolla. Ripottele pinnalle parmesaanilastuja. Kypsennä uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Pestolohi
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 700 g | lohi- tai kirjolohifileetä |
| 1 kpl | anjovista |
| 1/2 kpl | (80 g) punaista pestoa |
Päälle: | |
| parmesaanilastuja | |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa lohen pintaan viiltoja noin 1 cm:n välein. Valuta ja puolita anjovikset pituussuunnassa. Työnnä anjovisviipaleet viiltoihin. Nosta kala leivinpaperin päälle uunipellille ja valele se punaisella pestolla. Ripottele pinnalle parmesaanilastuja. Kypsennä uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












