Pestomarinoidut makkara-halloumivartaat | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pestomarinoidut makkara-halloumivartaat

Pestomarinoidut makkara-halloumivartaat

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Grillaa makkaraa ja halloumia! Sekoita vartaille pestomarinadi, jossa on muun muassa tuoretta basilikaa.

Ainekset

1 kpl
(400 g) grillimakkaraa
1 kpl
(200 g) halloumijuustoa

pestomarinadi

1 kpl
Ruukku basilikaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 dl
Oliiviöljyä

lisäksi

Grillitikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele makkarat ja kuutioi juusto. Valmista marinadi. Laita basilikanlehdet ja valkosipulinkynsi korkealaitaiseen astiaan. Valuta päälle öljy ja soseuta sauvasekoittimella.

Pujota makkaraa ja juustoa liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Grillaa vartaat kuumassa grillissä käännellen. Ota grillistä ja sivele pinnoille pestomarinadia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.5.2015
Muokattu: 20.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

575

137

13,4 g

3,2 g

1,6 g

0,2 g

2,8 g

0,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Ruukku basilikaa,

Valkosipulinkynsi,

Grillitikkuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli