Pestomarinoidut makkara-halloumivartaat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pestomarinoidut makkara-halloumivartaat

???
Annokset
5
Grillaa makkaraa ja halloumia! Sekoita vartaille pestomarinadi, jossa on muun muassa tuoretta basilikaa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(400 g) grillimakkaraa
1 kpl
(200 g) halloumijuustoa

PESTOMARINADI

1 kpl
Ruukku basilikaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 dl
Oliiviöljyä

LISÄKSI

Grillitikkuja

Näin teet

1

Paloittele makkarat ja kuutioi juusto. Valmista marinadi. Laita basilikanlehdet ja valkosipulinkynsi korkealaitaiseen astiaan. Valuta päälle öljy ja soseuta sauvasekoittimella.

Pujota makkaraa ja juustoa liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Grillaa vartaat kuumassa grillissä käännellen. Ota grillistä ja sivele pinnoille pestomarinadia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.5.2015
Muokattu: 5.12.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g8 g
Proteiinia3 g14 g
Rasvaa13 g67 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj575 2875
Energiaa kcal137 687

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Ruukku basilikaa

  • Valkosipulinkynsi

  • Grillitikkuja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g8 g
Proteiinia3 g14 g
Rasvaa13 g67 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj575 2875
Energiaa kcal137 687

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Ruukku basilikaa

  • Valkosipulinkynsi

  • Grillitikkuja

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.