Paloittele makkarat ja kuutioi juusto. Valmista marinadi. Laita basilikanlehdet ja valkosipulinkynsi korkealaitaiseen astiaan. Valuta päälle öljy ja soseuta sauvasekoittimella.
Pujota makkaraa ja juustoa liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Grillaa vartaat kuumassa grillissä käännellen. Ota grillistä ja sivele pinnoille pestomarinadia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
575
137
13,4 g
3,2 g
1,6 g
0,2 g
—
2,8 g
0,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukku basilikaa,
Valkosipulinkynsi,
Grillitikkuja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli