Pestominestrone

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Minestrone saa väriä ja makua pestosta ja vihreistä kasviksista.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1/2 kplpurjoa
1 kplkesäkurpitsa
300 gparsakaalia
1 1/2 lkasvislientä
1 dlrakettispagettia
1 kpl(290 / 175 g) esikeitettyjä kikherneitä
200 gpakasteherneitä
1 kpliso tomaatti
2 rklpestokastiketta

Valmistus

  1. 1

    Viipaloi purjo renkaiksi, huuhdo hyvin ja valuta. Paloittele kesäkurpitsa. Paloittele parsakaali pieniksi nupuiksi ja pilko varsi.
    Kuumenna kasvisliemi kattilassa ja lisää joukkoon spagetti. Keitä 2 minuuttia. Lisää purjo, kesäkurpitsat, parsakaalit ja huuhdellut kikherneet. Keitä 3–4 minuuttia kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä.
    Halkaise tomaatti, poista kanta ja sisukset. Leikkaa kuutioiksi. Lisää keittoon pakasteherneet, tomaatit ja pestokastike. Kiehauta keitto.

    Vinkki
    Avattu pestopurkki säilyy paremmin, kun valutat peston pinnalle hieman öljyä.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä