Viipaloi purjo renkaiksi, huuhdo hyvin ja valuta. Paloittele kesäkurpitsa. Paloittele parsakaali pieniksi nupuiksi ja pilko varsi.
Kuumenna kasvisliemi kattilassa ja lisää joukkoon spagetti. Keitä 2 minuuttia. Lisää purjo, kesäkurpitsat, parsakaalit ja huuhdellut kikherneet. Keitä 3–4 minuuttia kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä.
Halkaise tomaatti, poista kanta ja sisukset. Leikkaa kuutioiksi. Lisää keittoon pakasteherneet, tomaatit ja pestokastike. Kiehauta keitto.
Vinkki
Avattu pestopurkki säilyy paremmin, kun valutat peston pinnalle hieman öljyä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
214
894
8,0 g
1,5 g
21,8 g
7,0 g
5,8 g
10,5 g
5,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli