Pestominestrone - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pestominestrone

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Minestrone saa väriä ja makua pestosta ja vihreistä kasviksista.
Jaa Somessa

Ainekset

1/2 kpl
Purjoa
1 kpl
Kesäkurpitsa
300 g
Parsakaalia
1 1/2 l
Kasvislientä
1 dl
Rakettispagettia
1 kpl
(290 / 175 g) esikeitettyjä kikherneitä
200 g
Pakasteherneitä
1 kpl
Iso tomaatti
2 rkl
Pestokastiketta

Näin teet

1

Viipaloi purjo renkaiksi, huuhdo hyvin ja valuta. Paloittele kesäkurpitsa. Paloittele parsakaali pieniksi nupuiksi ja pilko varsi.
Kuumenna kasvisliemi kattilassa ja lisää joukkoon spagetti. Keitä 2 minuuttia. Lisää purjo, kesäkurpitsat, parsakaalit ja huuhdellut kikherneet. Keitä 3–4 minuuttia kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä.
Halkaise tomaatti, poista kanta ja sisukset. Leikkaa kuutioiksi. Lisää keittoon pakasteherneet, tomaatit ja pestokastike. Kiehauta keitto.

Vinkki
Avattu pestopurkki säilyy paremmin, kun valutat peston pinnalle hieman öljyä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2016
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g87 g
Proteiinia11 g42 g
Rasvaa8 g32 g
Kuituja6 g23 g
Energiaa kj894 3575
Energiaa kcal214 854

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g87 g
Proteiinia11 g42 g
Rasvaa8 g32 g
Kuituja6 g23 g
Energiaa kj894 3575
Energiaa kcal214 854
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.