Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pestominestrone

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Minestrone saa väriä ja makua pestosta ja vihreistä kasviksista.

Ainekset

1/2 kpl
Purjoa
1 kpl
Kesäkurpitsa
300 g
Parsakaalia
1 1/2 l
Kasvislientä
1 dl
Rakettispagettia
1 kpl
(290 / 175 g) esikeitettyjä kikherneitä
200 g
Pakasteherneitä
1 kpl
Iso tomaatti
2 rkl
Pestokastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Viipaloi purjo renkaiksi, huuhdo hyvin ja valuta. Paloittele kesäkurpitsa. Paloittele parsakaali pieniksi nupuiksi ja pilko varsi.
Kuumenna kasvisliemi kattilassa ja lisää joukkoon spagetti. Keitä 2 minuuttia. Lisää purjo, kesäkurpitsat, parsakaalit ja huuhdellut kikherneet. Keitä 3–4 minuuttia kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä.
Halkaise tomaatti, poista kanta ja sisukset. Leikkaa kuutioiksi. Lisää keittoon pakasteherneet, tomaatit ja pestokastike. Kiehauta keitto.

Vinkki
Avattu pestopurkki säilyy paremmin, kun valutat peston pinnalle hieman öljyä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

214

894

8,0 g

1,5 g

21,8 g

7,0 g

5,8 g

10,5 g

5,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli