Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pestopasta-fetasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Pastasalaattiin voi käyttää myös spagettia. Tarjoile salaatti viileänä.

Ainekset

150 g
Spagettia
2 kpl
Tomaattia
1 dl
Fetajuustoa
10 - 12 kpl
Mustia, kivettömiä oliiveja
1/2 kpl
Kerää jäävuorisalaattia
2 rkl
Pestokastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä spagetti ohjeen mukaan kypsäksi. Huuhtele ja valuta siivilän läpi. Kaada spagetti kulhoon.

Lisää hienonnetut tomaatit, fetajuustokuutiot, oliivit sekä pesto. Kääntele aineet sekaisin. Hienonna jäävuorisalaatti ja nosta salaatit tarjoiluastioiden pohjalle. Nostele maustunut feta-spagetti päälle.

2

Lisää hienonnetut tomaatit, fetajuustokuutiot, oliivit sekä pesto. Kääntele aineet sekaisin.

2 kpl
Tomaattia
1 dl
Fetajuustoa
10 - 12 kpl
Mustia, kivettömiä oliiveja
2 rkl
Pestokastiketta
3

Hienonna jäävuorisalaatti ja nosta salaatit tarjoiluastioiden pohjalle. Nostele maustunut feta-spagetti päälle.

1/2 kpl
Kerää jäävuorisalaattia
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.