Pienet muurinpohjaletut - Yhteishyvä

Pienet muurinpohjaletut

???
Kappaleita
20
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Ohrajauhoja
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 kpl
Kananmunaa
1 1/2 tl
Suolaa
1 l
Punaista maitoa
Margariinia paistamiseen

Näin teet

1

Vatkaa jauhot, munat ja suola kylmään maitoon. Anna taikinan turvota mielellään pari tuntia.

Paista siitä muurinpohjapannussa mahdollisimman ohuita, suuria räiskäleitä. Tarjoa makeiden tai suolaisten lisäkkeiden kanssa joko pääruokana tai jälkiruokana.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa