Pienet muurinpohjaletut
20 Kappaletta
|60 min

Nappaa talteen!
Paista pieniä lettuja muurinpohjapannulla. Tarjoa makeiden tai suolaisten lisukkeiden kanssa joko pääruokana tai jälkiruokana.
| 2 dl | ohrajauhoja |
| 1 1/2 dl | vehnäjauhoja |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| 1 l | punaista maitoa |
| margariinia paistamiseen |
- 1.
Vatkaa jauhot, munat ja suola kylmään maitoon. Anna taikinan turvota tunnista puoleen tuntiin.
Paista muurinpohjapannussa mahdollisimman ohuita räiskäleitä.
Pienet muurinpohjaletut
Paista pieniä lettuja muurinpohjapannulla. Tarjoa makeiden tai suolaisten lisukkeiden kanssa joko pääruokana tai jälkiruokana.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 dl | ohrajauhoja |
| 1 1/2 dl | vehnäjauhoja |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| 1 l | punaista maitoa |
| margariinia paistamiseen |
Valmistus
- 1
Vatkaa jauhot, munat ja suola kylmään maitoon. Anna taikinan turvota tunnista puoleen tuntiin.
Paista muurinpohjapannussa mahdollisimman ohuita räiskäleitä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025





























