Pienet muurinpohjaletut | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pienet muurinpohjaletut

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta
Paista pieniä lettuja muurinpohjapannulla. Tarjoa makeiden tai suolaisten lisukkeiden kanssa joko pääruokana tai jälkiruokana.

Ainekset

2 dl
Ohrajauhoja
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 kpl
Kananmunaa
1 1/2 tl
Suolaa
1 l
Punaista maitoa
Margariinia paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vatkaa jauhot, munat ja suola kylmään maitoon. Anna taikinan turvota tunnista puoleen tuntiin.

Paista muurinpohjapannussa mahdollisimman ohuita räiskäleitä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
Muokattu: 26.6.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.