Pienet pinaattimunakkaat

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1/2 kpl(à 150 g) pakastepinaattia
1/2 dlpakastesipulikuutioita
4 kplkananmunaa
1 dlruokakermaa
1/2 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria
2 rklsilputtua persiljaa
1 rklöljyä paistamiseen

Tarjoiluun

raejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Sulata pinaatti ja sipulikuutiot mikroaaltouunissa.Riko kananmunat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki haarukalla. Lisää pinaatti, sipulikuutiot ja ruokakerma. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljalla.Kuumenna ohukaispannu ja sivele syvennykset öljyllä. Kaada jokaiseen syvennykseen hieman munakasmassaa. Paista pikkumunakkaita keskilämmöllä noin 2–3 minuuttia. Käännä ja paista kauniin värisiksi toiseltakin puolelta.Tarjoa vastapaistetut munakkaat heti raejuuston kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä