Pienet pinaattimunakkaat | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pienet pinaattimunakkaat

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
(à 150 g) pakastepinaattia
1/2 dl
Pakastesipulikuutioita
4 kpl
Kananmunaa
1 dl
Ruokakermaa
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Silputtua persiljaa
1 rkl
Öljyä paistamiseen

tarjoiluun

Raejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sulata pinaatti ja sipulikuutiot mikroaaltouunissa.Riko kananmunat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki haarukalla. Lisää pinaatti, sipulikuutiot ja ruokakerma. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljalla.Kuumenna ohukaispannu ja sivele syvennykset öljyllä. Kaada jokaiseen syvennykseen hieman munakasmassaa. Paista pikkumunakkaita keskilämmöllä noin 2–3 minuuttia. Käännä ja paista kauniin värisiksi toiseltakin puolelta.Tarjoa vastapaistetut munakkaat heti raejuuston kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.