Pienet tapaslihapullat

Nappaa talteen!
| 400 g | sika-nautajauhelihaa |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1/2 dl | silputtua purjosipulia |
| 1/2 tl | kuivattua timjamia |
| 2 rkl | juustoraastetta |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| sokeria | |
| 1 tl | suolaa |
| reilu ripaus rouhittua mustapippuria |
- 1.
Yhdistä kulhossa jauheliha, kuoritut ja silputut valkosipulinkynnet, hienoksi silputtu purjo sekä muut ainekset. Sekoita tasaiseksi massaksi.Pyörittele massasta kostutetuin käsin tasakokoisia pyöryköitä ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.Paista 225-asteisen uunin keskitasossa noin 10 minuuttia tai kunnes lihapullat saavat kauniin värin.
Pienet tapaslihapullat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | sika-nautajauhelihaa |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1/2 dl | silputtua purjosipulia |
| 1/2 tl | kuivattua timjamia |
| 2 rkl | juustoraastetta |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| sokeria | |
| 1 tl | suolaa |
| reilu ripaus rouhittua mustapippuria |
Valmistus
- 1
Yhdistä kulhossa jauheliha, kuoritut ja silputut valkosipulinkynnet, hienoksi silputtu purjo sekä muut ainekset. Sekoita tasaiseksi massaksi.Pyörittele massasta kostutetuin käsin tasakokoisia pyöryköitä ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.Paista 225-asteisen uunin keskitasossa noin 10 minuuttia tai kunnes lihapullat saavat kauniin värin.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























