Pienet tapaslihapullat

Arvostele resepti
14 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
400 gsika-nautajauhelihaa
2 kplvalkosipulinkynttä
1/2 dlsilputtua purjosipulia
1/2 tlkuivattua timjamia
2 rkljuustoraastetta
2 rkltomaattipyreetä
sokeria
1 tlsuolaa
reilu ripaus rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Yhdistä kulhossa jauheliha, kuoritut ja silputut valkosipulinkynnet, hienoksi silputtu purjo sekä muut ainekset. Sekoita tasaiseksi massaksi.Pyörittele massasta kostutetuin käsin tasakokoisia pyöryköitä ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.Paista 225-asteisen uunin keskitasossa noin 10 minuuttia tai kunnes lihapullat saavat kauniin värin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä