Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pienet tapaslihapullat

Fork and knife
14 Kappaletta
Fork and knife
14 Kappaletta

Ainekset

400 g
Sika-nautajauhelihaa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 dl
Silputtua purjosipulia
1/2 tl
Kuivattua timjamia
2 rkl
Juustoraastetta
2 rkl
Tomaattipyreetä
Sokeria
1 tl
Suolaa
Reilu ripaus rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Yhdistä kulhossa jauheliha, kuoritut ja silputut valkosipulinkynnet, hienoksi silputtu purjo sekä muut ainekset. Sekoita tasaiseksi massaksi.Pyörittele massasta kostutetuin käsin tasakokoisia pyöryköitä ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.Paista 225-asteisen uunin keskitasossa noin 10 minuuttia tai kunnes lihapullat saavat kauniin värin.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 13.5.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.