Säädä uuni 210 asteeseen. Öljyä muffinipellin kolot kevyesti. Sekoita munat, maito ja mausteet keskenään.
Valuta tonnikala liemestä ja hienonna haarukalla. Lisää tonnikala ja tillisilppu munakasmassan joukkoon. Jaa muffinipellin koloihin.
Kypsennä uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Irrota munakkaat vuoasta lämpiminä ja tarjoa salaatin kanssa.
Vinkki: Voit korvata tonnikalan savukalalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
85
354
5,0 g
1,4 g
0,6 g
0,6 g
—
9,4 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Sitruunapippuria,
0,5 dl Silputtua tilliä,
Öljyä vuoan voiteluun.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli