Pienet tonnikalamunakkaat uunissa - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pienet tonnikalamunakkaat uunissa

Pienet tonnikalamunakkaat uunissa
Kappaleita
10
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Muffinipellillä paistuu kätevästi minimunakkaita. Tonnikalamunakas kannattaa jättää keskeltä kosteaksi, sillä ne kypsyvät vielä hetken uunista ottamisen jälkeen.
Jaa Somessa

Ainekset

8 kpl
Kananmunaa
1 dl
Maitoa
1/4 tl
suolaa
1/2 tl
Sitruunapippuria
1 kpl
Tonnikalaa
1/2 dl
Silputtua tilliä

LISÄKSI

Öljyä vuoan voiteluun

Näin teet

1

Säädä uuni 210 asteeseen. Öljyä muffinipellin kolot kevyesti. Sekoita munat, maito ja mausteet keskenään.

Öljyä vuoan voiteluun
8 kpl
Kananmunaa
1 dl
Maitoa
1/4 tl
suolaa
1/2 tl
Sitruunapippuria
2

Valuta tonnikala liemestä ja hienonna haarukalla. Lisää tonnikala ja tillisilppu munakasmassan joukkoon. Jaa muffinipellin koloihin.

1 kpl
Tonnikalaa
1/2 dl
Silputtua tilliä
3

Kypsennä uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Irrota munakkaat vuoasta lämpiminä ja tarjoa salaatin kanssa.

4

Vinkki: Voit korvata tonnikalan savukalalla.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Anna Huovinen
Julkaistu: 19.3.2018
Muokattu: 2.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g6 g
Proteiinia8 g82 g
Rasvaa5 g48 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj325 3245
Energiaa kcal78 776

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.25 tl suolaa

  • 0,5 tl Sitruunapippuria

  • 0,5 dl Silputtua tilliä

  • Öljyä vuoan voiteluun

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g6 g
Proteiinia8 g82 g
Rasvaa5 g48 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj325 3245
Energiaa kcal78 776

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.25 tl suolaa

  • 0,5 tl Sitruunapippuria

  • 0,5 dl Silputtua tilliä

  • Öljyä vuoan voiteluun

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Anna Huovinen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.