Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pienet tonnikalamunakkaat uunissa

Pienet tonnikalamunakkaat uunissa

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta
Muffinipellillä paistuu kätevästi minimunakkaita. Tonnikalamunakas kannattaa jättää keskeltä kosteaksi, sillä ne kypsyvät vielä hetken uunista ottamisen jälkeen.

Ruokavaliot

Ainekset

8 kpl
Kananmunaa
1 dl
Maitoa
1/4 tl
suolaa
1/2 tl
Sitruunapippuria
150 g
(1 prk) tonnikalaa
1/2 dl
Silputtua tilliä

Lisäksi

Öljyä vuoan voiteluun

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Säädä uuni 210 asteeseen. Öljyä muffinipellin kolot kevyesti. Sekoita munat, maito ja mausteet keskenään.

Öljyä vuoan voiteluun
8 kpl
Kananmunaa
1 dl
Maitoa
1/4 tl
suolaa
1/2 tl
Sitruunapippuria
2

Valuta tonnikala liemestä ja hienonna haarukalla. Lisää tonnikala ja tillisilppu munakasmassan joukkoon. Jaa muffinipellin koloihin.

150 g
(1 prk) tonnikalaa
1/2 dl
Silputtua tilliä
3

Kypsennä uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Irrota munakkaat vuoasta lämpiminä ja tarjoa salaatin kanssa.

Vinkki: Voit korvata tonnikalan savukalalla.

Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 19.3.2018
Muokattu: 1.11.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

85

354

5,0 g

1,4 g

0,6 g

0,6 g

9,4 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Sitruunapippuria,

0,5 dl Silputtua tilliä,

Öljyä vuoan voiteluun.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli