Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pienet tonnikalamunakkaat uunissa

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta
Muffinipellillä paistuu kätevästi minimunakkaita. Tonnikalamunakas kannattaa jättää keskeltä kosteaksi, sillä ne kypsyvät vielä hetken uunista ottamisen jälkeen.

Ainekset

8 kpl
Kananmunaa
1 dl
Maitoa
1/4 tl
suolaa
1/2 tl
Sitruunapippuria
150 g
(1 prk) tonnikalaa
1/2 dl
Silputtua tilliä

Lisäksi

Öljyä vuoan voiteluun

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Säädä uuni 210 asteeseen. Öljyä muffinipellin kolot kevyesti. Sekoita munat, maito ja mausteet keskenään.

Öljyä vuoan voiteluun
8 kpl
Kananmunaa
1 dl
Maitoa
1/4 tl
suolaa
1/2 tl
Sitruunapippuria
2

Valuta tonnikala liemestä ja hienonna haarukalla. Lisää tonnikala ja tillisilppu munakasmassan joukkoon. Jaa muffinipellin koloihin.

150 g
(1 prk) tonnikalaa
1/2 dl
Silputtua tilliä
3

Kypsennä uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Irrota munakkaat vuoasta lämpiminä ja tarjoa salaatin kanssa.

Vinkki: Voit korvata tonnikalan savukalalla.

Miltä maistui?(5 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 19.3.2018
|
Muokattu: 1.11.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

85

354

5,0 g

1,4 g

0,6 g

0,6 g

9,4 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Sitruunapippuria,

0,5 dl Silputtua tilliä,

Öljyä vuoan voiteluun.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli