Säädä uuni 210 asteeseen. Öljyä muffinipellin kolot kevyesti. Sekoita munat, maito ja mausteet keskenään.
Valuta tonnikala liemestä ja hienonna haarukalla. Lisää tonnikala ja tillisilppu munakasmassan joukkoon. Jaa muffinipellin koloihin.
Kypsennä uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Irrota munakkaat vuoasta lämpiminä ja tarjoa salaatin kanssa.
Vinkki: Voit korvata tonnikalan savukalalla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
325
78
4,8 g
1,3 g
0,6 g
0,6 g
—
8,2 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl suolaa,
0,5 tl Sitruunapippuria,
0,5 dl Silputtua tilliä,
Öljyä vuoan voiteluun.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli