Pihvifajitas | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pihvifajitas

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

400 g
Naudan ulkofileetä
2 kpl
Punasipulia
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Vihreä paprika
1 kpl
Keltainen paprika
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Pippuria
Chiliä

tarjoiluun:

6 kpl
Tortilla-lettuja
Jalopenoja viipaleina
1 kpl
Tomaattisalsakastiketta
1 kpl
Guacamolea
1 kpl
Ranskankermaa
Salaattia
Tomaattia
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi naudan ulkofilee. Kuori ja viipaloi punasipuli. Pese, halkaise ja suikaloi paprikat. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista lihasuikaleet. Lisää sipuli. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä. Jatka paistamista ja lisää paprikat. Paista käännellen, kunnes paprikat ja sipulit ovat hieman pehmenneet. Tarjoile täyte kuumana suoraan pannulta lämpimien tortillalettujen, salsakastikkeen, guacamolen ja ranskankerman kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 23.10.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.