Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
400 gnaudan ulkofileetä
2 kplpunasipulia
1 kplpunainen paprika
1 kplvihreä paprika
1 kplkeltainen paprika
1/2 tlsuolaa
1/4 tlpippuria
chiliä

Tarjoiluun:

6 kpltortilla-lettuja
jalopenoja viipaleina
1 kpltomaattisalsakastiketta
1 kplguacamolea
1 kplranskankermaa
salaattia
tomaattia
2 dljuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi naudan ulkofilee. Kuori ja viipaloi punasipuli. Pese, halkaise ja suikaloi paprikat. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista lihasuikaleet. Lisää sipuli. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä. Jatka paistamista ja lisää paprikat. Paista käännellen, kunnes paprikat ja sipulit ovat hieman pehmenneet. Tarjoile täyte kuumana suoraan pannulta lämpimien tortillalettujen, salsakastikkeen, guacamolen ja ranskankerman kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä