Pikaborssi jauhelihasta - Yhteishyvä

Pikaborssi jauhelihasta

???
Annokset
5
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Hapankaalia
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Tomaattipyreetä
1 rkl
Öljyä
1 1/4 l
Lihalientä
1 kpl
Laakerinlehti
1 kpl
(180 g) suikalejuureksia
300 g
Jauhelihaa
200 g
Etikkapunajuuria
1 tl
Hunajaa
1 1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

2 dl
Kermaviiliä

Näin teet

1

Kuumenna sipulia ja tomaattipyreetä hetki öljyssä kattilassa. Lisää hapankaali ja jatka kuumennusta pari minuuttia. Lisää lihaliemi ja laakerinlehti. Anna keiton kiehua 15 minuuttia.

Paahda keiton kiehuessa jauheliha pannulla. Lisää keittoon pakastekasvikset, raastetut punajuuret ja liha. Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla. Anna kiehua 10 minuuttia. Peitä kattila kannella ja anna makujen tekeytyä jonkin aikaa ennen tarjoilua. Tarjoile keiton pinnalla nokare kermaviiliä.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.2.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja15 g75 g
Proteiinia12 g62 g
Rasvaa22 g111 g
Kuituja2 g10 g
Energiaa kj1334 6671
Energiaa kcal318 1592

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl Tomaattipyreetä

  • Laakerinlehti

  • 1,5 tl Suolaa

  • 0,25 tl Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja15 g75 g
Proteiinia12 g62 g
Rasvaa22 g111 g
Kuituja2 g10 g
Energiaa kj1334 6671
Energiaa kcal318 1592

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl Tomaattipyreetä

  • Laakerinlehti

  • 1,5 tl Suolaa

  • 0,25 tl Rouhittua mustapippuria

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.