Pikainen hernekeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pikainen hernekeitto

Pikainen hernekeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tuunaa valmis hernekeitto sipulilla, valkosipulilla ja porkkanalla. Mausta keitto sinapilla ja meiramilla.

Ainekset

1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
3 kpl
Porkkanaa
1 rkl
Öljyä
6 dl
Vettä
2 kpl
(435 g) valmista hernekeittoa
2 rkl
Sinappia
1 tl
Meiramia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuori ja leikkaa porkkanat hyvin pieniksi kuutioiksi. Kuullota kattilassa sipuleita ja porkkanoita hetken aikaa. Lisää neste ja anna kiehua noin 5 minuuttia miedolla lämmöllä. Kaada hernekeitot liemeen ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta sinapilla ja meiramilla. Lisää lopussa tarvittaessa nestettä.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.