Pikantti hernesosekeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pikantti hernesosekeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Pieni sipuli
400 g
Pakasteherneitä
8 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
50 g
Homejuustolla maustettua kevytsulatejuustoa
3/10 tl
Kirveliä
4 - 5 kpl
Viherpippuria rouhittuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja silppua sipuli. Kuullota se pannulla öljyssä ja pane kattilaan herneiden, veden, ja kasvisliemikuutioiden kanssa. Anna kiehua 5 minuutin ajan ja lisää mausteet ja sulatejuusto. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja tarjoa heti leivän kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.