Pese rypäleet ja kuivaa kevyesti talouspaperilla. Irrota rypäleet tertuista. Halkaise isommat rypäleet.
Kiehauta makuliemen ainekset ja lisää joukkoon rypäleet. Keitä muutama minuutti ja jäähdytä. Poista kanelitanko ja neilikat ennen tarjoilua.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
65
273
0,2 g
—
14,5 g
14,5 g
0,5 g
0,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl Vettä,
Kanelitankoa,
Kokonaista neilikkaa,
0,5 tl Mustapippurirouhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli