Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pikkelöidyt rypäleet

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Makuliemessä pikkelöidyt rypäleet ovat oiva makukumppani sinihomejuuston kanssa.

Ainekset

250 g
Tummia viinirypäleitä

Makuliemi

4 rkl
Punaviinietikkaa
4 rkl
Ruokokidesokeria
1/2 dl
Vettä
2 kpl
Kanelitankoa
6 kpl
Kokonaista neilikkaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese rypäleet ja kuivaa kevyesti talouspaperilla. Irrota rypäleet tertuista. Halkaise isommat rypäleet.
Kiehauta makuliemen ainekset ja lisää joukkoon rypäleet. Keitä muutama minuutti ja jäähdytä. Poista kanelitanko ja neilikat ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.7.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

65

273

0,2 g

14,5 g

14,5 g

0,5 g

0,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 dl Vettä,

Kanelitankoa,

Kokonaista neilikkaa,

0,5 tl Mustapippurirouhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli