Pikkelöidyt rypäleet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pikkelöidyt rypäleet

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Makuliemessä pikkelöidyt rypäleet ovat oiva makukumppani sinihomejuuston kanssa.

Ainekset

250 g
Tummia viinirypäleitä

makuliemi

4 rkl
Punaviinietikkaa
4 rkl
Ruokokidesokeria
1/2 dl
Vettä
2 kpl
Kanelitankoa
6 kpl
Kokonaista neilikkaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese rypäleet ja kuivaa kevyesti talouspaperilla. Irrota rypäleet tertuista. Halkaise isommat rypäleet.
Kiehauta makuliemen ainekset ja lisää joukkoon rypäleet. Keitä muutama minuutti ja jäähdytä. Poista kanelitanko ja neilikat ennen tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.7.2016
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

273

65

0,2 g

14,5 g

14,5 g

0,5 g

0,3 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 dl Vettä,

Kanelitankoa,

Kokonaista neilikkaa,

0,5 tl Mustapippurirouhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli