Pikkelöidyt rypäleet - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pikkelöidyt rypäleet

???
Makuliemessä pikkelöidyt rypäleet ovat oiva makukumppani sinihomejuuston kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
Tummia viinirypäleitä

MAKULIEMI

4 rkl
Punaviinietikkaa
4 rkl
Ruokokidesokeria
1/2 dl
Vettä
2 kpl
Kanelitankoa
6 kpl
Kokonaista neilikkaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta

Näin teet

1

Pese rypäleet ja kuivaa kevyesti talouspaperilla. Irrota rypäleet tertuista. Halkaise isommat rypäleet.
Kiehauta makuliemen ainekset ja lisää joukkoon rypäleet. Keitä muutama minuutti ja jäähdytä. Poista kanelitanko ja neilikat ennen tarjoilua.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.7.2016
Muokattu: 27.2.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja15 g87 g
Proteiinia0 g2 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj273 1636
Energiaa kcal65 391

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 dl Vettä

  • Kanelitankoa

  • Kokonaista neilikkaa

  • 0,5 tl Mustapippurirouhetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja15 g87 g
Proteiinia0 g2 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj273 1636
Energiaa kcal65 391

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 dl Vettä

  • Kanelitankoa

  • Kokonaista neilikkaa

  • 0,5 tl Mustapippurirouhetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.