Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Piknikkileivät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Pyöreää rouhesämpylää

Täyte

1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Vihreä kesäkurpitsa
3 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
100 g
Vuohenjuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa sämpylöistä pois kansi ja koverra sisus pois niin, että reunoihin jää ohut leipäkerros. Pese vihannekset. Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi viipaleiksi. Asettele paprikanpuolikkaat ja kesäkurpitsan viipaleet lomittain uunivuokaan. Valuta niiden pinnalle hieman öljyä sekä ripottele päälle suolaa ja pippuria.Grillaa vihanneksia uunivastusten alla, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Käännä kesäkurpitsaviipaleet kertaalleen.Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi. Täytä leivät vuorotellen lämpimillä vihanneksilla ja juustoviipaleilla. Kääri leivät voipaperiin ja pakkaa mukaan piknikkikoriin.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.