Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaattiletut tuoreesta pinaatista

timer-icon60 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
36 Kappaletta
Itse tehdyt pinaattiletut maistuvat välipalana sellaisenaan tai lounaaksi perunamuusin ja puolukkahillon kanssa.

Ainekset

150 g
tuoretta pinaattia
5 dl
maitoa
3 kpl
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
3/4 tl
suolaa
2 rkl
rypsiöljyä

Paistamiseen

rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele pinaatti. Soseuta pinaatti ja maito sauvasekoittimella kulhossa.

150 g
tuoretta pinaattia
5 dl
maitoa
2

Lisää munat, jauhot, suola ja öljy. Vatkaa kierrevatkaimella taikinaksi. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.

3 kpl
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
3/4 tl
suolaa
2 rkl
rypsiöljyä
3

Kuumenna tilkka öljyä lettupannun koloissa. Annostele lettutaikinaa koloihin ja paista keskilämmöllä, kunnes letun pinta on hyytynyt. Käännä ja paista vielä toinen puoli.

rypsiöljyä
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 29.7.2024
|
Muokattu: 29.7.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

40

167

1,5 g

0,3 g

4,7 g

0,7 g

0,3 g

1,7 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

rypsiöljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli