Keitä herneitä vedessä muutama minuutti. Kuori ja paloittele omenat. Sekoita kulhossa herneet ja omenat. Sekoita öljy, piparjuuritahna, etikka ja mausteet keskenään. Valuta kulhoon ja nostele ainekset sekaisin. Anna maustua viileässä hetki ennen tarjoilua.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
63
264
2,3 g
0,3 g
6,5 g
4,1 g
2,0 g
3,1 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Piparjuuritahnaa,
Sokeria,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli