Piparjuuripalapaisti - Yhteishyvä

Piparjuuripalapaisti

???
Piparjuurituorejuusto maustaa lihapadan. Tarjoile palapaisti perunoiden ja kasvisten kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Palapaistilihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Vehnäjauhoja
3 - 4 dl
Vettä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
(130 g) piparjuurituorejuustoa
4 - 5 rkl
Kuutioitua maustekurkkua
2 rkl
Soijakastiketta

Näin teet

1

Ruskista lihat. Lisää sipulit ja kuullota niitä hetki. Ripottele lihojen päälle jauhot ja lisää tomaattisose sekä tuorejuusto. Kaada päälle vesi.  Hauduta noin tunnin ajan. Lisää loppuvaiheessa kurkkukuutiot ja soijakastike. Lisää tarvittaessa vettä. Anna kastikkeen kiehahtaa.

Tarjoile perunoiden ja kasvisten kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g20 g
Proteiinia20 g81 g
Rasvaa22 g87 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj1249 4996
Energiaa kcal299 1194

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 3 - 4 dl Vettä

  • 2 rkl Tomaattisosetta

  • 4 - 5 rkl Kuutioitua maustekurkkua

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g20 g
Proteiinia20 g81 g
Rasvaa22 g87 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj1249 4996
Energiaa kcal299 1194

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 3 - 4 dl Vettä

  • 2 rkl Tomaattisosetta

  • 4 - 5 rkl Kuutioitua maustekurkkua

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.