Piparjuuripalapaisti
4 Annosta
Piparjuurituorejuusto maustaa lihapadan. Tarjoile palapaisti perunoiden ja kasvisten kanssa.
Ainekset
Valmistus
1
Ruskista lihat. Lisää sipulit ja kuullota niitä hetki. Ripottele lihojen päälle jauhot ja lisää tomaattisose sekä tuorejuusto. Kaada päälle vesi. Hauduta noin tunnin ajan. Lisää loppuvaiheessa kurkkukuutiot ja soijakastike. Lisää tarvittaessa vettä. Anna kastikkeen kiehahtaa.
Tarjoile perunoiden ja kasvisten kera.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2014
|Muokattu: 24.1.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
299
1249
21,8 g
8,8 g
5,0 g
0,8 g
0,5 g
20,3 g
1,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
3 - 4 dl Vettä,
2 rkl Tomaattisosetta,
4 - 5 rkl Kuutioitua maustekurkkua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli