Piparjuuripalapaisti | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Piparjuuripalapaisti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Piparjuurituorejuusto maustaa lihapadan. Tarjoile palapaisti perunoiden ja kasvisten kanssa.

Ainekset

400 g
Palapaistilihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Vehnäjauhoja
3 - 4 dl
Vettä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
(130 g) piparjuurituorejuustoa
4 - 5 rkl
Kuutioitua maustekurkkua
2 rkl
Soijakastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista lihat. Lisää sipulit ja kuullota niitä hetki. Ripottele lihojen päälle jauhot ja lisää tomaattisose sekä tuorejuusto. Kaada päälle vesi.  Hauduta noin tunnin ajan. Lisää loppuvaiheessa kurkkukuutiot ja soijakastike. Lisää tarvittaessa vettä. Anna kastikkeen kiehahtaa.

Tarjoile perunoiden ja kasvisten kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1249

299

21,8 g

8,8 g

5,0 g

0,8 g

0,5 g

20,3 g

1,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

3 - 4 dl Vettä,

2 rkl Tomaattisosetta,

4 - 5 rkl Kuutioitua maustekurkkua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli