Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Piparjuuripalapaisti

Fork and knife
4 Annosta
Piparjuurituorejuusto maustaa lihapadan. Tarjoile palapaisti perunoiden ja kasvisten kanssa.

Ainekset

400 g
Palapaistilihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Vehnäjauhoja
3 - 4 dl
Vettä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
(130 g) piparjuurituorejuustoa
4 - 5 rkl
Kuutioitua maustekurkkua
2 rkl
Soijakastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista lihat. Lisää sipulit ja kuullota niitä hetki. Ripottele lihojen päälle jauhot ja lisää tomaattisose sekä tuorejuusto. Kaada päälle vesi.  Hauduta noin tunnin ajan. Lisää loppuvaiheessa kurkkukuutiot ja soijakastike. Lisää tarvittaessa vettä. Anna kastikkeen kiehahtaa.

Tarjoile perunoiden ja kasvisten kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2014
|
Muokattu: 24.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

299

1249

21,8 g

8,8 g

5,0 g

0,8 g

0,5 g

20,3 g

1,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

3 - 4 dl Vettä,

2 rkl Tomaattisosetta,

4 - 5 rkl Kuutioitua maustekurkkua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli