Pippurijuustoiset jauhelihapihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Juustoiset jauhelihapihvit

Pippurijuustoiset jauhelihapihvit

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jauhelihapihvit saavat makua ja mehevyyttä pippurijuustosta.

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 dl
Turkkilaista jogurttia
1/2 dl
Korppujauhoja
1 kpl
Kananmuna
2 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Tomaattipyreetä
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Kuivattua oreganoa

täyte

1 kpl
Pippurijuustoa (mustapekka, 100 g)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa kulhoon jauheliha, jogurtti, korppujauhot, kananmuna, soijakastike, tomaattipyree, pippuri ja oregano. Sekoita tasaiseksi massaksi.

400 g
Jauhelihaa
1 dl
Turkkilaista jogurttia
1/2 dl
Korppujauhoja
2 rkl
Soijakastiketta
1 kpl
Kananmuna
2 rkl
Tomaattipyreetä
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Kuivattua oreganoa
2

Muotoile massasta pyöreitä pihvejä ja paina niiden keskelle syvennys juustoa varten. Viipaloi juusto ja aseta kullekin pihville pala juustoa. Pyörittele ja taputtele pihviä niin, että juusto peittyy kokonaan.

1 kpl
Pippurijuustoa (mustapekka, 100 g)
3

Nosta pihvit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pihvit ovat kypsiä. Tarjoa kiusauksen, röstiperunoiden tai kasvisten kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1431

342

25,5 g

11,3 g

6,5 g

1,5 g

0,3 g

21,5 g

1,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Tomaattipyreetä,

Rouhittua mustapippuria,

1 tl Kuivattua oreganoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli