Pippurimarinoidut herkkusienet
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (280/170 g) säilöttyjä kokonaisia herkkusieniä |
| 1/2 tl | roseepippuria |
| 1/2 tl | viherpippuria |
| 1/2 kpl | ruukkua ruohosipulia |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 1/2 rkl | balsamiviinietikkaa |
| 1 tl | hunajaa |
| 1/2 tl | sinappia |
| 1 tl | sokeria |
- 1.
Valuta sienet liemestään. Murskaa rosee- ja viherpippurit (morttelissa). Hienonna ruohosipuli. Sekoita öljy sitruunamehun ja balsamiviinietikan joukkoon kulhossa. Lisää loput aineet. Kaada marinadi sienten joukkoon ja anna marinoitua kannen alla viileässä pari tuntia. Hölskyttele sieniä muutaman kerran marinoitumisen aikana. Tarjoa naposteltavana tai lisäkkeenä.
Pippurimarinoidut herkkusienet
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (280/170 g) säilöttyjä kokonaisia herkkusieniä |
| 1/2 tl | roseepippuria |
| 1/2 tl | viherpippuria |
| 1/2 kpl | ruukkua ruohosipulia |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 1/2 rkl | balsamiviinietikkaa |
| 1 tl | hunajaa |
| 1/2 tl | sinappia |
| 1 tl | sokeria |
Valmistus
- 1
Valuta sienet liemestään. Murskaa rosee- ja viherpippurit (morttelissa). Hienonna ruohosipuli. Sekoita öljy sitruunamehun ja balsamiviinietikan joukkoon kulhossa. Lisää loput aineet. Kaada marinadi sienten joukkoon ja anna marinoitua kannen alla viileässä pari tuntia. Hölskyttele sieniä muutaman kerran marinoitumisen aikana. Tarjoa naposteltavana tai lisäkkeenä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























