Pippurimarinoidut herkkusienet
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (280/170 g) säilöttyjä kokonaisia herkkusieniä |
| 1/2 tl | roseepippuria |
| 1/2 tl | viherpippuria |
| 1/2 kpl | ruukkua ruohosipulia |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 1/2 rkl | balsamiviinietikkaa |
| 1 tl | hunajaa |
| 1/2 tl | sinappia |
| 1 tl | sokeria |
- 1.
Valuta sienet liemestään. Murskaa rosee- ja viherpippurit (morttelissa). Hienonna ruohosipuli. Sekoita öljy sitruunamehun ja balsamiviinietikan joukkoon kulhossa. Lisää loput aineet. Kaada marinadi sienten joukkoon ja anna marinoitua kannen alla viileässä pari tuntia. Hölskyttele sieniä muutaman kerran marinoitumisen aikana. Tarjoa naposteltavana tai lisäkkeenä.
Pippurimarinoidut herkkusienet
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (280/170 g) säilöttyjä kokonaisia herkkusieniä |
| 1/2 tl | roseepippuria |
| 1/2 tl | viherpippuria |
| 1/2 kpl | ruukkua ruohosipulia |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 1/2 rkl | balsamiviinietikkaa |
| 1 tl | hunajaa |
| 1/2 tl | sinappia |
| 1 tl | sokeria |
Valmistus
- 1
Valuta sienet liemestään. Murskaa rosee- ja viherpippurit (morttelissa). Hienonna ruohosipuli. Sekoita öljy sitruunamehun ja balsamiviinietikan joukkoon kulhossa. Lisää loput aineet. Kaada marinadi sienten joukkoon ja anna marinoitua kannen alla viileässä pari tuntia. Hölskyttele sieniä muutaman kerran marinoitumisen aikana. Tarjoa naposteltavana tai lisäkkeenä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












