Pippurinen juustokeitto

Arvostele resepti
4 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 kpljauhoista perunaa
1 rklöljyä
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 tlcurrya
2 rklvehnäjauhoja
5 dlkasvislientä
250 gsulatejuustoa
2 dlomenamehua
1 tlvihreää tabascoa (mietoa)
1/4 tlrouhittua viherpippuria
sokeria
suolaa

Lisäksi

paahdettuja leipäkuutioita

Valmistus

  1. 1

    Pese ja kuori perunat. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää hienonnettu sipuli sekä pieniksi kuutioiksi leikatut perunat. Purista joukkoon valkosipulinkynnet ja lisää curry. Kääntele seosta hetken aikaa miedolla lämmöllä. Sekoita joukkoon vehnäjauhot huolellisesti käännellen ja kaada päälle kasvisliemi.Anna keiton kiehua, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Soseuta keitto sauvasekoittimella kuohkeaksi. Kaada keittoon mehu sekä mausteet ja kuumenna kiehuvaksi.Tarjoile paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.Ruokalehti 0405

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä