Pippurinen juustokeitto
Ainekset
Valmistus
Pese ja kuori perunat. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää hienonnettu sipuli sekä pieniksi kuutioiksi leikatut perunat. Purista joukkoon valkosipulinkynnet ja lisää curry. Kääntele seosta hetken aikaa miedolla lämmöllä. Sekoita joukkoon vehnäjauhot huolellisesti käännellen ja kaada päälle kasvisliemi.Anna keiton kiehua, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Soseuta keitto sauvasekoittimella kuohkeaksi. Kaada keittoon mehu sekä mausteet ja kuumenna kiehuvaksi.Tarjoile paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.Ruokalehti 0405
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.