Pippurinen juustokeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pippurinen juustokeitto

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Jauhoista perunaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 tl
Currya
2 rkl
Vehnäjauhoja
5 dl
Kasvislientä
250 g
Sulatejuustoa
2 dl
Omenamehua
1 tl
Vihreää tabascoa (mietoa)
1/4 tl
Rouhittua viherpippuria
Sokeria
Suolaa

lisäksi

Paahdettuja leipäkuutioita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Pese ja kuori perunat. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää hienonnettu sipuli sekä pieniksi kuutioiksi leikatut perunat. Purista joukkoon valkosipulinkynnet ja lisää curry. Kääntele seosta hetken aikaa miedolla lämmöllä. Sekoita joukkoon vehnäjauhot huolellisesti käännellen ja kaada päälle kasvisliemi.Anna keiton kiehua, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Soseuta keitto sauvasekoittimella kuohkeaksi. Kaada keittoon mehu sekä mausteet ja kuumenna kiehuvaksi.Tarjoile paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.Ruokalehti 0405

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.