Pippurinoisetit ja olutkastike

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(noin 700 g) porsaan sisäfilee
1 tlhienoa merisuolaa
1 tlrouhittua mustapippuria
1 rklöljyä

Olutkastike

3 dllihalientä
1 dltummaa olutta
1 kpllaakerinlehti
2 tlsokeria
1 rklmaissitärkkelysjauhoja ja vettä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 dlkermaa (halutessasi)

Valmistus

  1. 1

    Poista fileestä mahdolliset kalvot. Leikkaa liha noin 1,5 sentin paksuisiksi viipaleiksi. Painele viipaleita kevyesti nyrkillä. Paista noisetit öljyssä molemmin puolin ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua folion alla.Valmista kastike. Mittaa lihaliemi, olut, laakerinlehti ja sokeri kattilaan. Keitä 10 minuuttia. Poista laakerinlehti. Sekoita suurus tärkkelysjauhoista ja vedestä pienessä kulhossa. Lisää suurus ohuena nauhana ja kiehauta kastike. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pannulle halutessasi kerma ja kiehauta kastike.Tarjoile noisetit kastikkeen, perunoiden ja kasvisten kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025