Pippurinoisetit ja olutkastike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pippurinoisetit ja olutkastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(noin 700 g) porsaan sisäfilee
1 tl
Hienoa merisuolaa
1 tl
Rouhittua mustapippuria
1 rkl
Öljyä

olutkastike

3 dl
Lihalientä
1 dl
Tummaa olutta
1 kpl
Laakerinlehti
2 tl
Sokeria
1 rkl
Maissitärkkelysjauhoja ja vettä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Kermaa (halutessasi)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista fileestä mahdolliset kalvot. Leikkaa liha noin 1,5 sentin paksuisiksi viipaleiksi. Painele viipaleita kevyesti nyrkillä. Paista noisetit öljyssä molemmin puolin ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua folion alla.Valmista kastike. Mittaa lihaliemi, olut, laakerinlehti ja sokeri kattilaan. Keitä 10 minuuttia. Poista laakerinlehti. Sekoita suurus tärkkelysjauhoista ja vedestä pienessä kulhossa. Lisää suurus ohuena nauhana ja kiehauta kastike. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pannulle halutessasi kerma ja kiehauta kastike.Tarjoile noisetit kastikkeen, perunoiden ja kasvisten kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.