Pirteä raakasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pirteä raakasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
Pala purjoa
150 g
Lanttua
2 rkl
Rusinoita tai 5 viikunaa tai taatelia
2 rkl
Auringonkukan siemeniä

kastike:

2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Viinietikkaa
2 rkl
Makeaa chilikastiketta
1/4 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori juurekset ja raasta ne melko hienoksi raasteeksi. Leikkaa purjo renkaiksi ja suikaloi viikunat tai taatelit. Sekoita kastikkeen aineet raasteeseen. Siirrä raaste tarjoilukulhoon ja sirottele pinnalle auringonkukansiemeniä. Tarjoa liharuokien lisänä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.