Pitsapannarirulla

Arvostele resepti
8 Annosta

60 min

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
6 kplkananmunaa
6 dlmaitoa
2 dlvehnäjauhoja
1 tlsuolaa

Täyte

1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 rkloliiviöljyä
1 kplpunainen paprika
1 kpl(300 g) kinkkusuikaleita
1 tloreganoa tai pitsamaustetta
100 gmaustettua tuorejuustoa, esim. valkosipuli
2 rkltomaattisosetta

Lisäksi

korppujauhoja

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Riko kananmunat kulhoon. Sekoita joukkoon maito, jauhot ja suola. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pannukkua 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

    MääräAinesosa
    6 kplkananmunaa
    6 dlmaitoa
    2 dlvehnäjauhoja
    1 tlsuolaa
  2. 2

    Valmista täyte. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Hienonna paprika ja lisää pannulle kinkkusuikaleiden ja oreganon kanssa. Kääntele hetki. Nosta pannu syrjään ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja tomaattisose. Anna täytteen jäähtyä.

    MääräAinesosa
    1 tloreganoa tai pitsamaustetta
    2 rkltomaattisosetta
    100 gmaustettua tuorejuustoa, esim. valkosipuli
    1 kpl(300 g) kinkkusuikaleita
    1 kplpunainen paprika
    1 kplsipuli
    1 rkloliiviöljyä
    2 kplvalkosipulinkynttä
  3. 3

    Ripottele puhtaalle leivinpaperille korppujauhoja ja kumoa pannukakkupohja paperille. Levitä päälle täyte ja kääri levy rullalle.

    MääräAinesosa
    korppujauhoja

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä