Porkkana-karviaishillo
1 Kappaletta
|| MunatonMaidotonLaktoositonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 2 kg | porkkanoita |
| 1 kg | punaisia karviaisia |
| 1 kg | sokeria |
| 1 tl | kanelia |
- 1.
Keitä porkkanat ja jauha soseeksi. Puhdista ja soseuta karviaiset. Sekoita soseet ja sokeri keskenään. Keitä puolisen tuntia miedolla lämmöllä. Kuori tarvittaessa vaahto pois. Lisää kaneli hilloon. Tölkitä kuumiin purkkeihin.Kokkikoulun hilloajan muistilista
Porkkana-karviaishillo
Arvostele resepti
1 Kappaletta
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kg | porkkanoita |
| 1 kg | punaisia karviaisia |
| 1 kg | sokeria |
| 1 tl | kanelia |
Valmistus
- 1
Keitä porkkanat ja jauha soseeksi. Puhdista ja soseuta karviaiset. Sekoita soseet ja sokeri keskenään. Keitä puolisen tuntia miedolla lämmöllä. Kuori tarvittaessa vaahto pois. Lisää kaneli hilloon. Tölkitä kuumiin purkkeihin.Kokkikoulun hilloajan muistilista
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























