Porkkana-karviaishillo
1 Kappaletta
|| MunatonMaidotonLaktoositonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 2 kg | porkkanoita |
| 1 kg | punaisia karviaisia |
| 1 kg | sokeria |
| 1 tl | kanelia |
- 1.
Keitä porkkanat ja jauha soseeksi. Puhdista ja soseuta karviaiset. Sekoita soseet ja sokeri keskenään. Keitä puolisen tuntia miedolla lämmöllä. Kuori tarvittaessa vaahto pois. Lisää kaneli hilloon. Tölkitä kuumiin purkkeihin.Kokkikoulun hilloajan muistilista
Porkkana-karviaishillo
Arvostele resepti
1 Kappaletta
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kg | porkkanoita |
| 1 kg | punaisia karviaisia |
| 1 kg | sokeria |
| 1 tl | kanelia |
Valmistus
- 1
Keitä porkkanat ja jauha soseeksi. Puhdista ja soseuta karviaiset. Sekoita soseet ja sokeri keskenään. Keitä puolisen tuntia miedolla lämmöllä. Kuori tarvittaessa vaahto pois. Lisää kaneli hilloon. Tölkitä kuumiin purkkeihin.Kokkikoulun hilloajan muistilista
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












