Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkana-pastapaistos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

250 g
Kuivapastaa
1 rkl
Öljyä vuoan voiteluun
500 g
Porkkanoita
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Keltainen paprika
1 dl
Silputtuja tuoreyrttejä (esim. basilikaa, persiljaa)
1 kpl
(2,5 dl) maustettua ruokakermaa (esim. 3 juustoa)
2 kpl
Kananmunaa
Rouhittua mustapippuria

Päälle

100 g
Murennettua sinihomejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja siirrä voideltuun vuokaan. Kuori porkkanat ja raasta ne karkeaksi. Halkaise paprikat, poista siemenet ja lohko pienemmiksi paloiksi. Lisää porkkanaraaste, paprikanpalat ja yrtit pastan päälle ja sekoita. Sekoita kulhossa kerma ja kananmunat ja mausta pippurilla. Kaada seos vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää päälle juusto ja paista 10–15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.