Valmista täyte. Kuori ja paloittele porkkanat ja keitä vähässä vedessä kypsiksi. Valuta ja soseuta porkkanat. Lisää kiehuvaan veteen riisi ja keitä, kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Lisää maitoa vähissä erin ja anna puuron hautua kypsäksi. Sekoita välillä.
Sekoita porkkanasose riisipuuron joukkoon ja mausta suolalla. Jäähdytä täyte.
Valmista taikina sekoittamalla veteen muut ainekset.
Leivo taikina tangoksi. Jaa noin 40 palaan. Litistä palat kämmenellä.
Kauli taikinapalat jauhoja apuna käyttäen pyöreiksi kiekoiksi. Kokoa pinoon, ripottele väliin jauhoja ja peitä kelmulla.
Sudi jauhot pois. Levitä pari ruokalusikallista täytettä kuorille. Käännä reunat täytteen päälle ja rypytä molemmin etusormin yhtä aikaa keskeltä alkaen kärkeä kohden, käännä ja rypytä loppuun.
Paista piirakoita 275-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Älä käytä pellillä leivinpaperia.
Voitele kypsät piirakat rasva-maitoseoksella. Peitä leivinliinalla hetkeksi.Tarjoile piirakat munavoin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.