Porkkanahalva | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porkkanahalva

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Porkkanoita
3 rkl
Rusinoita
2 tl
Kardemummaa
1 tl
Kanelia
1 kpl
(400 ml) kookosmaitoa
1 dl
Ruokosokeria

koristeluun:

Mantelilastuja

lisäksi:

Jäätelöä tai vaahdotettua vaniljakastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja raasta porkkanat hienoksi. Keitä porkkanaraastetta, rusinoita, kardemummaa ja kanelia kookosmaidossa ilman kantta noin 45 minuuttia, kunnes porkkana on pehmeää ja valtaosa nesteestä haihtunut. Lisää sokeri. Keitä noin 5 minuuttia, kunnes sokeri on liuennut. Tarjoa hieman lämpimänä mantelilastujen ja jäätelön tai vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.