Porkkanahalva

Nappaa talteen!
| 400 g | porkkanoita |
| 3 rkl | rusinoita |
| 2 tl | kardemummaa |
| 1 tl | kanelia |
| 1 kpl | (400 ml) kookosmaitoa |
| 1 dl | ruokosokeria |
| Koristeluun: | |
|---|---|
| mantelilastuja | |
| Lisäksi: | |
| jäätelöä tai vaahdotettua vaniljakastiketta | |
- 1.
Kuori ja raasta porkkanat hienoksi. Keitä porkkanaraastetta, rusinoita, kardemummaa ja kanelia kookosmaidossa ilman kantta noin 45 minuuttia, kunnes porkkana on pehmeää ja valtaosa nesteestä haihtunut. Lisää sokeri. Keitä noin 5 minuuttia, kunnes sokeri on liuennut. Tarjoa hieman lämpimänä mantelilastujen ja jäätelön tai vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.
Porkkanahalva
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | porkkanoita |
| 3 rkl | rusinoita |
| 2 tl | kardemummaa |
| 1 tl | kanelia |
| 1 kpl | (400 ml) kookosmaitoa |
| 1 dl | ruokosokeria |
Koristeluun: | |
| mantelilastuja | |
Lisäksi: | |
| jäätelöä tai vaahdotettua vaniljakastiketta | |
Valmistus
- 1
Kuori ja raasta porkkanat hienoksi. Keitä porkkanaraastetta, rusinoita, kardemummaa ja kanelia kookosmaidossa ilman kantta noin 45 minuuttia, kunnes porkkana on pehmeää ja valtaosa nesteestä haihtunut. Lisää sokeri. Keitä noin 5 minuuttia, kunnes sokeri on liuennut. Tarjoa hieman lämpimänä mantelilastujen ja jäätelön tai vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























