Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gporkkanoita
3 rklrusinoita
2 tlkardemummaa
1 tlkanelia
1 kpl(400 ml) kookosmaitoa
1 dlruokosokeria

Koristeluun:

mantelilastuja

Lisäksi:

jäätelöä tai vaahdotettua vaniljakastiketta

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja raasta porkkanat hienoksi. Keitä porkkanaraastetta, rusinoita, kardemummaa ja kanelia kookosmaidossa ilman kantta noin 45 minuuttia, kunnes porkkana on pehmeää ja valtaosa nesteestä haihtunut. Lisää sokeri. Keitä noin 5 minuuttia, kunnes sokeri on liuennut. Tarjoa hieman lämpimänä mantelilastujen ja jäätelön tai vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä