Kuori ja leikkaa porkkanat pieniksi paloiksi. Keitä tai höyrytä porkkanoita, kunnes ne pehmenevät.
Laita kaikki ainekset kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Hummus säilyy jääkaapissa pari päivää. Voit pakastaa hummusta jääpalamuoteissa käteviksi paloiksi.
Vinkki: Mausta porkkanoiden keitinvesi pienellä valkosipulinkynnellä. Poista kynsi ennen porkkanoiden soseuttamista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
38
158
3,2 g
0,2 g
1,8 g
1,8 g
0,8 g
0,2 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli