Kuori ja leikkaa porkkanat pieniksi paloiksi. Keitä tai höyrytä porkkanoita, kunnes ne pehmenevät.
Laita kaikki ainekset kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Hummus säilyy jääkaapissa pari päivää. Voit pakastaa hummusta jääpalamuoteissa käteviksi paloiksi.
Vinkki: Mausta porkkanoiden keitinvesi pienellä valkosipulinkynnellä. Poista kynsi ennen porkkanoiden soseuttamista.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
158
38
3,2 g
0,2 g
1,8 g
1,8 g
0,8 g
0,2 g
0,0 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli