Porokiusaus | Kiusaukset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porokiusaus

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(170 g) pekonia
240 g
Poronkäristyslihaa (pakaste)
1 kg
Kiinteitä perunoita
200 g
Leipäjuustoa
2 dl
Ruokakermaa
1 rkl
Sinappia
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi pekonit ja paahda kuumalla pannulla. Nosta joukkoon jäinen poronkäristysliha. Ruskista lihapalaa puolelta toiselle käännellen, kunnes kaikki lihapalat ovat irti ja kypsiä. Kuori ja leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi leipäjuusto. Lado uunivuokaan kerroksittain lihaseosta, perunaviipaleita ja leipäjuustopaloja niin, että pinnalle tulee perunaviipaleita. Sekoita paistinpannulla ruokakerma, sinappi ja mausteet. Kaada kermaseos vuokaan perunoiden päälle. Kypsennä kiusausta 200-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.1.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.