Laita rautapataan tai paistinpannuun valmiiksi leikattu käristysliha tai ohuita viipaleita jäisestä poronpaistista, vesi, pippurit ja kuoritut, lohkotut sipulit. Keitä alussa sekoittaen ja lopussa kannen alla hauduttaen puolisen tuntia miedolla lämmöllä.Lisää voi ja suola ja jatka hauduttamista vielä 10-15 minuuttia. Tarjoa käristys pottuvoin kanssa.Jos käristyslihaa ei ole kaupan, voit valmistaa ruoan samaan tapaan myös naudan tai hirven paistista.Tarjoa poronkäristys pottuvoin kanssa. Se on parhaimmillaan perunamuhennosta, johon on käytetty perunoiden keitinlientä ja reilu nokare voita. Jotkut lisäävät pottuvoihin myös pehmeäksi haudutettua sipulisilppua. Silloin se on sipuli-pottuvoita.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.