Porotahnalla täytetyt perunanpuolikkaat - Yhteishyvä

Porotahnalla täytetyt perunanpuolikkaat

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Varhaisperunoita

PORO-PIPARJUURITAHNA

100 g
Poron kylmäsavupaistia
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl
Piparjuuritahnaa
2 rkl
Silputtua ruohosipulia
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

Paahdettuja pinjansiemeniä

Näin teet

1

Pese perunat. Keitä perunoita suolalla maustetussa vedessä kannen alla noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä. Valuta perunat. Imeytä kosteus pois laittamalla kattilaan muutama talouspaperiarkki. Silppua poronpaisti. Notkista tuorejuusto kulhossa. Lisää liha, piparjuuritahna, ruohosipuli ja mustapippuri. Tarkista maku. Halkaise perunat pituussuunnassa ja nosta vadille. Anna jäähtyä haaleiksi. Nosta perunanpuolikkaille porotahnaa. Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
Muokattu: 15.11.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g87 g
Proteiinia9 g37 g
Rasvaa17 g68 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj1188 4750
Energiaa kcal284 1135

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl Piparjuuritahnaa

  • 2 rkl Silputtua ruohosipulia

  • Rouhittua mustapippuria

  • Paahdettuja pinjansiemeniä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g87 g
Proteiinia9 g37 g
Rasvaa17 g68 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj1188 4750
Energiaa kcal284 1135

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl Piparjuuritahnaa

  • 2 rkl Silputtua ruohosipulia

  • Rouhittua mustapippuria

  • Paahdettuja pinjansiemeniä

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.