Porsaan filee uunissa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Possun ulkofile uunissa resepti

Porsaan filee uunissa

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Valmista porsaan ulkofilee uunissa ja tarjoa marinoitujen kasvisten kanssa.

Ainekset

1 kg
Porsaan ulkofileetä

mausteina:

1 rkl
Öljyä
2 tl
Hunajaa
2 tl
Hp-kastiketta
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita maustetahna öljystä, hunajasta, HP-kastikkeesta, suolasta ja pippurista. Hiero seos lihan pintaan. Työnnä paistomittari fileeseen ja kypsennä 175-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpö on 75 astetta.

1 rkl
Öljyä
2 tl
Hunajaa
2 tl
Hp-kastiketta
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta
1 kg
Porsaan ulkofileetä
2

Ota filee uunista, kääri folioon ja anna vetäytyä noin 15 minuuttia. Leikkaa liha vinottain viipaleiksi ja tarjoile marinoitujen porkkanoiden, perunoiden ja salaatin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.7.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.