Porsaan noisetit pippuri-rosmariinikastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gporsaan sisäfileetä
1 tlpippuriseosta
1 tlsuolaa
öljyä
1/2 tlrosmariinia
1 rklhunajaa
2 dlruokakermaa

Valmistus

  1. 1

    Poista lihasta kalvot ja rasva. Leikkaa liha viipaleiksi ja painele viipaleita kevyesti. Ripottele pihvien molemmille puolille pippuria ja suolaa. Paista noisetit kevyesti vähässä öljyssä molemmin puolin. Lisää pannulle kerma, rosmariini ja hunaja. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia. Tarjoile salaatin ja perunoiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 tl Pippuriseosta, 1 tl Suolaa, Öljyä, 0,5 tl Rosmariinia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä