Porsaan noisetit pippuri-rosmariinikastikkeessa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porsaan noisetit pippuri-rosmariinikastikkeessa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porsaan sisäfileetä
1 tl
Pippuriseosta
1 tl
Suolaa
Öljyä
1/2 tl
Rosmariinia
1 rkl
Hunajaa
2 dl
Ruokakermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista lihasta kalvot ja rasva. Leikkaa liha viipaleiksi ja painele viipaleita kevyesti. Ripottele pihvien molemmille puolille pippuria ja suolaa. Paista noisetit kevyesti vähässä öljyssä molemmin puolin. Lisää pannulle kerma, rosmariini ja hunaja. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia. Tarjoile salaatin ja perunoiden kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 2.9.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1432

342

24,3 g

10,8 g

5,3 g

5,3 g

24,8 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Pippuriseosta,

1 tl Suolaa,

Öljyä,

0,5 tl Rosmariinia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli