Possunleikkeet ja ananas-tacotahna - Yhteishyvä

Possunleikkeet ja ananas-tacotahna

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Porsaan ohutleikettä

MARINADI

1 rkl
Sambal oelek- chilitahnaa
2 rkl
Hunajaa
2 rkl
Appelsiinimehua
2 rkl
Soijaa

ANANAS-TACOTAHNA

1 kpl
Ananasmurskaa (227/140 g)
100 g
Tacomaustettua tuorejuustoa
1 rkl
Rosepippuria

LISÄKSI

2 kpl
Esikeitettyä maissia

Näin teet

1

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Nosta lihat pussiin ja kaada marinadi päälle. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli. Valmista päällystahna. Valuta ananasmurska kuivaksi kahvisuodattimessa. Kääntele ananasmurskan joukkoon tacomaustettu tuorejuusto ja rouhitut roseepippurit. Kääri seos voipaperin sisään ja muotoile pötköksi. Nosta kovettumaan pakastimeen muutamaksi tunniksi. Leikkaa maissit kahteen osaan ja grillaa lihojen kanssa. Nosta kuumien pihvien päälle viipale ananas-tacomaustevoita.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa