Possunleikkeet ja ananas-tacotahna | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Possunleikkeet ja ananas-tacotahna

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

300 g
Porsaan ohutleikettä

marinadi

1 rkl
Sambal oelek- chilitahnaa
2 rkl
Hunajaa
2 rkl
Appelsiinimehua
2 rkl
Soijaa

ananas-tacotahna

1 kpl
Ananasmurskaa (227/140 g)
100 g
Tacomaustettua tuorejuustoa
1 rkl
Rosepippuria

lisäksi

2 kpl
Esikeitettyä maissia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Nosta lihat pussiin ja kaada marinadi päälle. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli. Valmista päällystahna. Valuta ananasmurska kuivaksi kahvisuodattimessa. Kääntele ananasmurskan joukkoon tacomaustettu tuorejuusto ja rouhitut roseepippurit. Kääri seos voipaperin sisään ja muotoile pötköksi. Nosta kovettumaan pakastimeen muutamaksi tunniksi. Leikkaa maissit kahteen osaan ja grillaa lihojen kanssa. Nosta kuumien pihvien päälle viipale ananas-tacomaustevoita.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.