Possunleikkeet ja ananas-tacotahna

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gporsaan ohutleikettä

Marinadi

1 rklsambal oelek- chilitahnaa
2 rklhunajaa
2 rklappelsiinimehua
2 rklsoijaa

Ananas-tacotahna

1 kplananasmurskaa (227/140 g)
100 gtacomaustettua tuorejuustoa
1 rklrosepippuria

Lisäksi

2 kplesikeitettyä maissia

Valmistus

  1. 1

    Sekoita marinadin ainekset keskenään. Nosta lihat pussiin ja kaada marinadi päälle. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli. Valmista päällystahna. Valuta ananasmurska kuivaksi kahvisuodattimessa. Kääntele ananasmurskan joukkoon tacomaustettu tuorejuusto ja rouhitut roseepippurit. Kääri seos voipaperin sisään ja muotoile pötköksi. Nosta kovettumaan pakastimeen muutamaksi tunniksi. Leikkaa maissit kahteen osaan ja grillaa lihojen kanssa. Nosta kuumien pihvien päälle viipale ananas-tacomaustevoita.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 2.10.2025