Possunpihvit pekonikäärössä - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Possunpihvit pekonikäärössä

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Porsaan sisäfileetä
1/4 tl
Suolaa
1 rkl
Sinappia
1/4 tl
Mustapippuria
170 g
Pekonia
1/2 kpl
Punasipulia

Näin teet

1

Poista fileestä rasva ja leikkaa filee kahdeksaan viipaleeseen. Mausta palat ja käännä ne leikkauspinta ylöspäin. Kiedo palat pekoniin ja siirrä ne uunivuokaan. Nosta viipaloitu punasipuli lihapalojen päälle ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
SOK
Julkaistu: 4.5.2015
Muokattu: 15.5.2019