Possunpihvit pekonikäärössä
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 500 g | porsaan sisäfileetä |
| 1/4 tl | suolaa |
| 1 rkl | sinappia |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 170 g | pekonia |
| 1/2 kpl | punasipulia |
- 1.
Poista fileestä rasva ja leikkaa filee kahdeksaan viipaleeseen. Mausta palat ja käännä ne leikkauspinta ylöspäin. Kiedo palat pekoniin ja siirrä ne uunivuokaan. Nosta viipaloitu punasipuli lihapalojen päälle ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Possunpihvit pekonikäärössä
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | porsaan sisäfileetä |
| 1/4 tl | suolaa |
| 1 rkl | sinappia |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 170 g | pekonia |
| 1/2 kpl | punasipulia |
Valmistus
- 1
Poista fileestä rasva ja leikkaa filee kahdeksaan viipaleeseen. Mausta palat ja käännä ne leikkauspinta ylöspäin. Kiedo palat pekoniin ja siirrä ne uunivuokaan. Nosta viipaloitu punasipuli lihapalojen päälle ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












