Possunpihvit pekonikäärössä | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Possunpihvit pekonikäärössä

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porsaan sisäfileetä
1/4 tl
Suolaa
1 rkl
Sinappia
1/4 tl
Mustapippuria
170 g
Pekonia
1/2 kpl
Punasipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista fileestä rasva ja leikkaa filee kahdeksaan viipaleeseen. Mausta palat ja käännä ne leikkauspinta ylöspäin. Kiedo palat pekoniin ja siirrä ne uunivuokaan. Nosta viipaloitu punasipuli lihapalojen päälle ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 4.5.2015
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.