Possunpihvit pekonikäärössä
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 500 g | porsaan sisäfileetä |
| 1/4 tl | suolaa |
| 1 rkl | sinappia |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 170 g | pekonia |
| 1/2 kpl | punasipulia |
- 1.
Poista fileestä rasva ja leikkaa filee kahdeksaan viipaleeseen. Mausta palat ja käännä ne leikkauspinta ylöspäin. Kiedo palat pekoniin ja siirrä ne uunivuokaan. Nosta viipaloitu punasipuli lihapalojen päälle ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Possunpihvit pekonikäärössä
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | porsaan sisäfileetä |
| 1/4 tl | suolaa |
| 1 rkl | sinappia |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 170 g | pekonia |
| 1/2 kpl | punasipulia |
Valmistus
- 1
Poista fileestä rasva ja leikkaa filee kahdeksaan viipaleeseen. Mausta palat ja käännä ne leikkauspinta ylöspäin. Kiedo palat pekoniin ja siirrä ne uunivuokaan. Nosta viipaloitu punasipuli lihapalojen päälle ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












